0

förvirrad
jag känner mig så spittrad och förvirrad. vad vill jag egentligen? jag vet inte, jag kan inte fattar nått val. my body says yes but my mind no. jag får väl vänta. men det är svårt.
hur som, skitsamma. jag har vart ute med charlie och john och ölat. vi började på roslagstullgatan, drack en massa öl för att sen ta en dropby på laserdome.
Vi spelade laserspel mot varandra i ca 15 min. Jag vann STORT! spöade verkligen skiten ur killarna. efter den käkade vi nått. för att sen dra till det där stället nära olof palmes kyrka, om det nu är hans kyrka.
klockan är innan 12 och jag har tandborsten i munnen, förhoppningsvis mår jag okej imorgon.
0

Jag har börjat plugga igen

Ivar AroseniusMin version av Livet och döden

Äntligen har jag fått fart i livet igen. Började plugga för två veckor sen. Går Digital Design på Medieskolan. Första veckan sög, grundkurs i photohop, IGEN. Men senare veckan har vart bra. Har knappast lärt mig nått nytt, men har fått göra en massa saker. Har bland annat lärt mig hur man gör banners i photoshop. Sen att man inte göra banners i photoshop sen är en annan sak. Jag har lärt mig nått nytt i alla fall.

Igår satt vi hela dagen och jobbade på en parafras. Vi fick i uppgift att välja en bild i Nationalmuseumets samlingar. Jag valde en bild som heter Livet och döden av Ivar Arosenius. Det var roligt att jobba med parafraser och montage. Alla bilderna i min bild är googlade på ett eller annat sätt. Sen ihopknullade i photoshop.