0

Ny bäbis

I veckan fick jag en ny bäbis. En helt nyfödd Macbook pro, 13", 8 GB ram, 2,66 GHz Intel Core 2 Duo. (jana piper som en flicka i lycka)
Ska dock skicka tillbaka burken och få en likadan, vi trodde det var hårdvarufel på den, jag och macsupporten, men jag har kommit på att det bara är den nya som hatar min gamla.
Styplattan och skärmen slutade fungera lite sådär spontant och ologiskt. Jag fattade inget, ingen fattade nått. Det var faktiskt fredrik och löste mysteriet. Om den nya stod på min gamla Macbook funkade inget och den hatade livet, men stod den på den gamla Macbook Pro som står brevid så funkar det.
Det är nått min gamla Macbook som slår ut den nyare, förmodligen nån typ av magnet, de visste inte på supporten. Jag ringde och berättade om upptäckten, de var minst sagt förbryllade.
Det ser för övrigt ultranördigt ut med tre datorer på mitt lilla skrivbord, och en bigass skärm mitt i allt.

I veckan har jag mest vart ute i bromma och plåtat produkter.
Var lite skönt att slippa kontoret, en ung tjej som jobbade där gick och dog under helgen, så stämningen var inte på topp. Eftersom jag är ganska ny på jobbet visste jag inte ens vem hon var, vilket nu känns ganska bra.


Igår var det nästa sista gången av Måleri och teckningskursen jag går på. Jag gillar att gå på kurs, då får jag leka med färg och riktigt kladda med färgerna.
Stormen ovan målade jag under de två timmarna vi hade på oss igår. Den ser ju totalt crappy ut då den är avfotad, målningar gör sig alltid bättre IRL.

Detta är nån typ av fjällsjö. Den målade jag förra veckan.
Tanken är att det inte riktigt ska kännas okej att stå kvar där på stranden.

Vädret har idag vart fantastisk. Från att vara en varm och mysig vår till att bli tll ett fullt utvecklat åksoväder, det gillar jag. Stockholm har aldrig vart så vackert som mitt under åskan, solen ligger lågt och allt har ett trollskt ljus. har bildbevis, dock en blek kopia av verkligheten.

Nu ska jag tvaga mig för att sen sova, i morgon är det valborg och Uppsala som gäller.