0

Jag vill ha varmt

Nu är jag less på att det ska vara 10-15 minus hela tiden. Det går ju inte att vara ute eller klä sig. Räcker det inte med typ 2-5 minus?
jeje.


Nikon 85 mm, f 8.
För att minnas våren lägger jag upp en bild jag tog på Maria i våras. Då var det minsann varmt. En härlig vårdag.

Idag är jag på bättre humör än senast. Dock lite sliten. Vet inte om jag är på g att bli sjuk eller om det gick för hårt till på innebandyn i går..
Ska egentligen packa. Och diska, plocka utan, hänga in rena kläder osv. Men det går lite segt.
Lyssnar på psytrance och hoppas att motiviationen snart ska närma mig. Offer vill att jag ska komma till honom sen, han ligger hemma sjuk.

I morgon åker jag till örebro. Det är begravning. :/
1

En förbannand skitdag

Idag har det vart en såndär förbannad skitdag.
Har suttit på Cloud Nine och försökt bygga webb. Men det har fan inte gått bra. Jag kan inte/fattar inte/går inte/allt skiter sig/dåliga ideer/bajs på allt/helvete/hoppas på bättre morgondag. Jag blir ju så arg. Jag vill göra bra och snyggt. Inte fult och fel!
Har fått behärska mig hela dagen för att inte slänga ut datorn genom fönstret och inte sätta mig på golvet och gråta i vemod och ilska.

Jag är förbannad för att människan är så förbannat korkad.

Vi kör bil, äter kött, fiskar sönder haven, förorenar naturen, skitar ner rymden, fängslar de som talar sanning, ljuger för befolkningar, är kortsiktiga i allt, tänker bara på oss själva, blir feta, föder en massa barn, ger fan i att investera i järnvägen, flyger till Thailand, slänger mat, röker i busskurer, slåss,  konsumerar oss närmare undergången, låter folk svälta ihjäl,
samt att vi även
föder upp djur bara för att ta deras päls, gör plastprodukter med gifter, tar inte hand om våra gamla, privatiserar apoteken, privatierar sjukvården, korta tunnelbanetåg på kvällarna, ger mig en massa förbannad reklam, surfar med Internet Explorer, gör bakterier multiresistenta, plogar illa, censurerar internet, inför radiospaning på befolkningen och ger fan i att plocka upp efter våra förbannande hundar.

FAN VAD ARG JAG BLIR.

Nu känns det bättre.

Jag skulle egentligen posta en före/efterbild på en bild. Så jag gör väl det.

Så här sen er RAW-fil ut när den kommer direkt från kameran. Detta är en bild från en plåtning i somras.

Såhär kan det se ut när en bild är pillad med.

Har kört den här bilden genom Lightroom och Photoshop.
Har jobbat mycket med klonen för att plocka bort skit, sen en del med gradientlager i Overlayläge, vidare med en massa kurvor och maskar.
Har skärp bilden med High Pass. 0,3.

Plåtat med Nikon 85mm, på bländare 3,5.
0

Måndag i december

Idag har jag suttit på Cloud Nine igen.
Var där halva förra veckan, vi jobbade med att ta fram ett nytt koncept för BMs hemsida.
Vi tävlade, 3 lag var vi.
Jag var med Fredrik och Ludde som båda jobbar där, de har dock jobbat på BM innan så de är med på BMtåget.
Vi hade två dagar på oss från och med att vi fick breifen. Och vi vann. På nått magiskt vis. Idag har jag sittit på deras kontor borta vid Radiohuset och skissat webb.Det ska jag göra hela veckan. Det kul.

På fredag fyller jag år. Det är viss ångest att bli äldre, men jag har ändå valt att försöka fira det faktumet. Tänkte ha nån typ av festlighet hemma hos mig.


Det här är en bild jag tog förrförra vintern då jag bodde vid Liljeholmen. Det var en kall vinter vill jag minnas.