0

On ´n off

Det är skummt det där med jobb. Det är aldrig så att det ligger jämt utportionerat utan allt ska ske på samma dag.
Har haft en lugn vecka innan denna veckan. En sån vecka med tummen långt upp i röven. En värdelös vecka.
Men sen kom denna veckan och saker och ting händer.

Har ju börjar på en teckning och måleri kurs. Det är ABF som håller i den. Läraren är trevlig och kompetent och de 5 övriga är vad man kan vänta sig av ABF. Vi blandade färg senast. Blanda färg är nått jag alltid vart bra på. Så det var inga problem.
Har jobbat med DVD-menyn till dokumentärefilmen om Falköping Hardcore. Det som borde ha vart ett litet jobb på några timmar har blivit en stor livsform som har slukat dagar. Jag är snäll och ställer upp i princip gratis. Man får ställa upp för vänner. Det blir ju ändå så granska bra tillsist.
Igår plåtade jag åt Byggmax igen. Denna gången var det bilder på en träexpert. Ut i skogen skulle vi, john gjorde intevjuvn. Nu väntar jag på att BM ska bestämma sig för vilka bilder de vill använda. Gjorde ett webbgalleri med 30 utvalda. Det var roligt att plåta. Träexperten hade bra humor och var lätt att jobb med.


Ska åka till Örebro idag. Förutsatt att SJ har fått fart på alla spår och tåg. Var några månader sen sist nu. Bror kommer nämligen hem från Oslo denne helg.
Hoppas det blir  nån trevlig fest eller så.
0

Men gudarnsVägen ner från Henriksdalsberget samt Ryssviken.


Hur gick detta till? Det är fredag igen. Trodde det var onsdag igår; men det var det ju inte.

Jag har köpt en skrivare idag. Insåg att behövet var relevant nu när jag inte har tillgång till skolskrivare.
Det blev en laser. Samsung ML-1915 blev det. Svart, snabb och billig.

Har pillat med Harmoniasiten i veckan. Försökt få UTF-8 att funka som det ska. Fick tillsist hjälp av den brsilianska supporten, vilken faktiskt är bättre än de flesta svenska. Bytte en grej i headern och det funkade.. Nästan överallt. Det är en undersida som drygar sig.

Ska nog göra flera jobb åt byggmax. En av cheferna jag plåtade gillade visst mig och hade fler jobb. Det är bra, jobb behövs.

Jag vill har vår nu. Massor. Tänk när temperaturen är 3 pluss, solen skiner, det blåser lite lätt. Det luktar sådär härligt organsikt. På södersidor börjar snödroppar och vintegäck titta fram. Det ligger grus på marken. Hundbajs och lik smälter fram. Hänga in vinterjacka och ta fram vårjackan. Skor! skarfsar. Gäggigt gräs. Knoppar på träden. Förvirrade nylandade fåglar. Höga vattendrag. Längre dagar; kortare nätter. Öl på uteservering.


0

Kom igen nu!

Tiden går så snabbt. Fattar knappast vart veckan tog vägen.

Men det var en ganska bra vecka vill jag minnas. Jag jobbat. Fixat med menyer åt CuttingRoom.
Har gjort ett jobb åt Byggmax. John, som jobbar som copy på Byggmax skulle göra intervjuver för deras årsrapport och de behövde fotografier. Så jag körde (inte igår jag körde bil) och fotograferade. Det gick bra, inga missöden.
Har levererat och de verkar i alla fall nöjda.

Har haft Necopy möte. Lite fick vi nog gjort. Vi får lägga på en rem nu.

I torsdags var jag och Smarris på vernissage. Var Tom Friedman som visade sina grejer. HELT FANTASTISKA verk. Jag vill äta upp hans hjärna.
http://www.magasin3.com/se/
Ni ser bilderna. I Löv it!

Hysteriskt, men fint rum.

Senare hjälpte jag Lena att flytta in saker i hennes nya lägenhet. Bygga ett skrivbord av tegelestenar kan verkar som en bra idé. Men det är det inte. Tegelstenar är tunga och förbannat jobbiga att flytta, framförallt genom snömodd, på pirra och upp för massor med trappor.

Idag är det plötsligt lördag.
Korvhanen ska ut på sjön för att dricka öl och kolla på band, så jag ska sysselsätta mig med vänner är förhoppningen.

Tiden går. Det är redan februari. Shit.