0

ÄntligenVåra visitkort har äntligen dykt upp, en vecka försent, men ändå. Jag tycker de blev skitcoola.
0

Skolan är slut, vad börjar?

Förra veckan tog skolan slut. Det var en intensiv vecka. Panik för att bygga klart Hostelharmonia och Neocopy.
På onsdagen var det diplomutdelning, bubbeldricka och mat på resturang med min klass (digital design), grafisk kommunikation och copy. Det var trevligt.
På torsdagen var det slututställning. Panik för att hinna klart med allt.
Vistaprint är ett skitföretag som inte levererar det de ska i tid. Vi hade nämligen beställt visitkort som vi skulle ha till utställningen.
Men det utställningen gick bra. Vi visade nya hemsida, jag visade layouter och foton. Offer, peter, david, Smarris och Peder kom förbi och tittade.Helgen har varit lugn. Har var ute lite i skogen med Offer, vi har lagat mat och inte gjort nått spec. Kändes som det behövdes.
Men nu är det en ny vecka. Första veckan som egenföretagare.

Jag har börjat jobba lite åt CuttingRoom. Jag ska bygga Blu-Ray menyer. Man bygger i photoshop, fast lagren måste ligga i en viss ordning, heta vissa saker osv. Men det passar mig bra tror jag. Är det nått program jag kan säga att jag verkligen kan måste det ju vara gamla fotosopp.

Jag måste klimatiera mig till att det inte är nått som panikbrinner just nu. Jag gillar att ha lite stress. Finns alltid nått att göra försig.
0

Sista dödsrycket?

Helt plötsligt är det 2010. Jag minns fortfarande när det gick över till 2000. Paljetter, tonårsfylla och förvirring.
Den senaste årsbytardagen utspelade sig hemma hos mig i Henriksdalskollketivet. Det var en trevlig tillställning med bra människor, god mat, massor med öl, fyrkverkeri, ost, ballonger och allmän fest.
Låg i halv koma på soffan i 2 dagar efter. Pallar inte med. Har inte velat ens se åt en öl sen dess.Jobbat har jag gjort en massa. Bygger en site åt ett hostel i Rio. Går bra. Har snart kodat klart grunden, sen är det bara att lägg in viss CMS-grejer.
Bygger även en DVD-meny. Det är för en dokumentärfilm om ett punkband. Det är DL på söndag, så jag ska rappa på.
Bygger också på peters nya hemsida, dock har den prio 2 nu när jag bygger på hostelsiten, den siten är även mitt slutprojekt.
Sen ska Neocopys hemsida byggas också.
Slutar ju skolan i slutet av januari. Då måste jag hitta nån typ av försörjning även. Eller bara en massa frilans.

Idag har jag vart hos en dietist. Jag är ju allergiska mot en MASSA. Hon sa åt mig att äta mera fisk, mera blajväxter och att äta oftare. Enligt blodprover tål jag mandel, valnötter, kiwi och banan! Detta ska undersökas närmare.

Har luftat element idag. Tror dock inte det hjälpte. Kanske måste jag tappa ur några liter? Svårt såntdär.
Nu ska jag bygga DVD-meny.
Puss bajs