0

Första dagen

Idag var det första dagen på nya jobbet. Kändes som det gick bra i alla fall. Ska bara kommer över förvirringen och lära mig deras rutiner angånende allt.
Idag har jag börjat att bygga en ny mall för ett lokalt utskick. Det är lite hysteriskt med rött och gult kan jag tycka som gillar typ svartvitt. Men det är bara att köra på.
I morgon ska jag försöka fixa studioutrustning och en massa andra saker.

Jag kände mig tvungen att lägga upp en alternativ redigering av bilderna på Jonas. Kan inte riktigt bestäma mig för vad som är bäst.

Denna är i alla fall den jag gillar bäst.
Det bästa med det nya jobbet är att de spelar innebandy varje måndag. ÄNTLIGEN får jag leka igen. :)
0

Jobb

Det är gött, jag har fått jobb. Ska jobba som fotograf, grafiker och lite med webb. 70% på markanadsavdelningen på Byggmax.
Ni ser, jag kommer nog fastna i byggsvängen resten av livet. Men det gör mig inget. Byggfolk brukar vara människor med fötter på jorden och roliga one liners. På måndag börjar jag, det ska bli spännande. Jag ska bla plåta produkter, det ska byggas upp en studio i anslutning till en av deras butiker.

Igår ringde också Cykelringen, hade sökt där som grafiker, redigerare och webbgrej. Jag var utvald av ett gäng att göra arbetsprover. Jag sa till henne att jag redan fått jobb, men det var ju trevligt att de inte hatade mitt CV och mitt svamliga personliga brev (det är en massa uglor på det).

Igår plåtade jag ute i Länna på BM.
Sen var jag och Offer på Liljewalls vårsalong. Utställningen slutar ju på söndag.
Den var faktiskt; som Lars på konsthallen sa, sämre i år. Men det var inte skit. Här är i alla fall några av de verk jag gillade bäst. Har ingen aning om vad konstnärerna hette som vanligt.

Igårkväll blev det ganska lugnt. Jag lekte gammal och gav fan i att gå ut; vilket jag tyckte var ett bra val idag. Var ute i torsdags och drack några stor stark på gröne jägaren med lite BMfolk för att fira att jag har jobb.

Sen så är det ju full hållingång idag. Ska bland annat se Hallucionogen och Mad Mango.

Det tråkiga som hänt i veckan är att en bekant till mig dog i cancer. Efter lång tid sjukdom. Efterlämnar sig en 2 årig son, en massa ledsna vänner och släktigar.

Nu ska jag piffa till mig inför dagen/kvällen.
0

Fotografera mera

Senaste tiden känns det som det blivit en massa fotograferade och det gillar jag.
I fredags så fotograferade jag Jonas, vi tyckte att det blivit dags för det. Hade spanat in lite sköna betongrejer runt skanstull så det blev dagens lektplats.
Jag blev ganska nöjd.

Sista bilden är tagen i ett fantastiskt garage som håller på att rivas.
Vore det inte så kallt och blött hade jag kunnat bo där med min kamera. Om nom!

Helgen var lugn. I fredags, efter att ha vart ute och fototat i flera timmar vad jag helt slut, så jag satt hemma och pillade på bilderna.
Lördagen var mera innehållsrik; åkte hem till Offer där vi lagade en massa mezemat. Han ville bjuda dem som hjälpte honom att flytta på lite krubb. Kvällen var trevlig, vi höll oss inne hela kvällen som enna pensionärer.

Idag har det vart en sån där måndag. Ringt skatteverket och frågat lite saker, skrivit ut fakturor, satt in papper i pärm, prommenerat, redigerat, kodat och gjort en trevlig paj.

Sist men inte minns vill jag tipsa om en fotoblogg jag brukar kolla in på varje dag http://fotografi.tumblr.com/.