0

WTF, död tand, inte okej.

Idag var jag hos tandläkaren. Det första han säger är att jag har "väldigt fina tänder". Sen gör vi undersökning, inga hål, ingen tandsten, alla är glada. Tänderna är i kanonskick. Jag har supermannatänder.
Jag har haft ont i den tanden jag pekar på länge, år faktiskt. Har tänkt att jag nog bara är hypokondrisk och inte brytt mig så mycket. Tidigare tandläkare har inte brytt sig.
Men nu röntgade vi tanden och såg att den är DÖD. Stendöd. Finns inget liv. Regerar varken på kyla eller el. Så den ska rotfyllas. Inte alls kul. Men jag har en infektion i käkbenet, det är inte en bra sak.
Så även om man sköter sina tänder exemplarisk kan det gå dåligt. 3000:- kommer det kosta. Härligt tycker jag. 3000 är ju ingenting, och det finns inget roligare jag vill göra för de pengarna.

Är i mitt nya bo. Studentetta i Hammarby Sjöstad. Skulle montera ihop databordet var tanken, men finner inte de tillhörande skruvarna. :(

Jag gjorde iallafall ganska många mål på innebandyn.
0

Första åskan

Idag var första åskan. Jag gillar åska.

Jag gillar dimma också.

Jag gillar inte att packa. Det är blir liksom oövervinnerligt. Jag måste ju tänka. Jag får inte plats med allt dit jag ska nu, så vissa saker får packas för att inte tittas på förens i september medans andra jag kanske behöver. Och det är där jag kör fast.

Gör mig av med lite skor och kläder. Mest sånt som inte har rätt storlek eller jag inte använder. Antingen ger jag det till nån som vill ha eller så slänger jag det nog. Finns tiden får Myrorna grejerna.
Nån som vill ha saker?

Mani
1

Jordnötter är onda

På listan över saker att inte äta: färdig mat från konsum. Falafeltralrik. Innehållsförteckning ok, maten var det inte.
Så jag har kräkt, haft ont, vart täppt och suttit på akuten på St. Görans. Jätteroligt. Not.
Missade en halv arbetsdag samt innebandyn. :(I lördags var jag i tunnlen under traneberg. David följde med. Var häftigare i tanken än det var IRL.

Har gjort ett galleri av alla bilderna från Teneriffa. Jana fotograferade en massa.
Teneriffa, Puerto de la Cruz.
Ni får ha överseende med att det är semsterbilder, så allt kanske inte håller den högsta fotografiska kvalitén.