0

Berlin

Jag tänkte att jag skulle skriva om min fantastiska helg i Berlin med mina mycket trevliga arbetskamerater. Men insåg att jag var lite för trött för att beskriva händelserna med rätt typ av inlevelse.
Vi gick en massa. Jag har tagit en massa kort. Vi har träffat en stor mediabyrå och käkat bakelser och druckit öl på tysklands största reklambyrå. Vi har druckit en massa vin och skrattat så det gör ont. Vi hatar inte varandra nu efter resan.

Det var nära på att vi inte kom hem dock. Hade råkats boka fel hemdatum. 27 november stod det på biljetterna. Hade kunna bli intressant istället blev det dyrt.

Vara kvar i Berlin hade vart helt ok för mig. Saknade inte stockholm.

Det där är en bild på en skitstor kyrka i Berlin. Jag tog bilden i vintras när jag var där, har inte hunnit lägga över bilderna från helgen ännu.

Imorgon ska jag få nycklarna till mitt bo. Jättekonstigt. Ska jag bo nånstans på riktigt? Förstår inte.
Men det är å andra sidan inte mycket jag förstår.

Jag behöver en soffa och ett köksbord.

Inatt drömde jag att de flesta jag gillar blev skjutna, det var nån typ av krig. Nån hade staplade plastmuggar med fåglar emellan. Jag försökte befria fåglarna med blev skjuten. Tror de kom ut innan jag dog.
Jorden gick iallafall inte under denna gång.
1

Filmaffisch

Idag hade vi redovisning på Beghs av våra filmaffisher.

Såhär blev min.
Vill ändra en massa saker efter redovisningen. Efter att ha fått titta på den i naturlig storlek, 70x100 cm, så ser man nya saker.
Men som här, 600px bred stör jag mig mindre på samma saker.
Fotot har jag tagit sommarstugan för några år sen. Skytten har jag trejat in.

Var intressant att se vad de andra hade valt att göra. Några var bra.

Har vart i Norge idag och fotograferat lite platschefer, stod i ett trapphus på en konferensanläggning i Lillestrørm. Brände av 13-14 platschefer på bara några timmar.

Jag har så mycket i huvet just nu. Många dåliga saker som satt sig på min själ. Är inte riktigt med.
Jag vill inte dö men jag orkar inte riktigt leva. Kan vara nån höstgrej eller kanske nått större. Tiden utvisar.
0

Kvällskurs på Berghs

Nu har kvällskursen på Berghs dragit igång och Jana är trött.
Att lägga 2 kvällar i veckan på att plugga är faktiskt lite slitsamt, om man mitt i det även håller på och flytta hela sitt liv blir det overload.
Lägg sen ett heltidsjobb ovanpå det och trumfa med att jag hjälper en DJ med hans hemsida samt Borderless men deras grafiska profil och användargränssnitt till deras användar och lösenordshanterare.
Och sen inte att glöma Goodone Kommunikationsbyrå som måste sättas i rullning.
På det så har tandfan börjat bråka igen.
Medans allt detta händer så lämnar ljuset sverige och det börjar regna.

Apatistirr.Här har vi vårt senaste reklamblad, jag tycker att det blev lite skoj. Det är jag som plåtat och tuschat (det ska se lite fejk ut för att inte folk ska sätta kaffet i vrångstrupen), det är johns arm och Eva har bygg layout. Det var Jacobs idé, samule har bestämt produkter. Fin symbios av vår avdelning.
Denna gång verkar inga minoritetsgrupper blivit arga iallafall, vilket är bra. Vi vill ju inte bråka.