0

Veckorsummering

Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Har egentligen ingenting jag vill. Och vill jag nått är det förmodligen att gnälla på nått. Och det tänkte jag försöka undvika. 
Har haft ytterligare en söndag i ensamhet. Planerna ställdes in pga bakfylla på annat håll.
Så jag har damusugit, rensat avlopp och diskat. Sånt där vuxet, tråkigt måste.
Igår hjälpte jag John att flytt till sin nya lägenhet. Då den nya låg 300 meter från den gamla var det bara att bära över saker. 
Fast vi drack mest öl. Satt och gottade oss på en vindstilla, solbelyst innegårdsbalkong och drack öl. Det var nice. Sen fortsatte kvällen, vi shottade whisky och drog ut och spelade biljard och dart. Vi sög på bägge.
Veckan har vart tung. Orken har lyst med sin frånvaro. Försöker göra nått åt det. Har börjar lyssna på nån skiva mot ångest och panik. Den gör att jag somnar, vilket är bra.
Min diskmaskin har gått sönder igen. ska muta Adham med mat och se om han kan fixa det. Annars köper jag väl en ny. Skitmaskiner att gå sönder.
 
Körde hårt på gymmet i veckan. Hade sån träningsvärk att jag inte kunde räta ut armarna. Det är gött.
FIck hem den nya svamplampan i veckan. Jag gillar ju lampor och svampar. Så varför inte kombinera?
 
Kom inte ihåg om jag lade upp en länk till samlingsgalleriet jag gjort med bilder på övergivna industrier och platser i stockholm.
När nån nyfiken går det utmärkt att kolla in Stockholm in decay.
 
Börjar bli dags att fotografera lite igen. Har inte plåtat så mycket privat senaste tiden. Fotograferat en massa platschefsporträtt på jobbet men det är ju inte det jag drömmer om att göra.
Ska ta med kameran till Amsterdam och hoppas att staden bjuder på bra fototillfällen. Om en vecka är jag där. :)
 
 
Avslutar med ett ondeskefyllt porträtt. Jag känner mig ond ibland. Fast oftast är jag snäll. Det är farligt att vara för snäll.
 
0

Segsöndag

Idag har det vart svårt att komma igång. Vaknade och insåg att jag faktiskt inte hade nån lust. Ingen lust att göra någonting. Någonting alls. Men det är ju svårt.
Så jag gick tillsist upp efter lite förmaningar över telefon. Jag lyckades ge mig frukost.
Det här är min kaffebryggare. Den var igång igår, sen blev det strömavbrott och jag gick hemifrån, sen gick den väl igång när jag strömmen kom tillbaka. Tycker det ser lite coolt ut. Fotograferade det brända kaffet i motljus på balkongen.
Hur som, kaffe fick jag i mig. Har ju ingen lust med nått, men tog mig ut på en prommenad nån timme.  Det porlar överallt i skogen. Det gillar jag. Hittade en kruka i grovsoprummet när jag kom tillbaka.
 
Men generellt är det nog en skitdag. Inte fått mycket gjort, har massor att göra som bara aldrig blir gjort. Skitjana. Måste konkta min livcoach igen. Börja styra upp det här rangliga sinnet.
 
Övrigt då. Igår hade Lena bjudning hos sig. Var mest arbetskamrater till henne där, men det var trevligt. Musikquiz är bra grejer. Jag ska göra ett eget och ha på nån fest. Höjer partyandarna.
I fredagskväll kom Bogo hit. Vi panerade fisk och åt surkål. Jag fick spö i både backgammon och kinaschack.

Syre på glaset av min vattenkanna. Gillar bubblor.
 
I övrigt var veckan ganska okej.
I tisdags var jag på AW, i onsdags käkade jag och drack öl med Lena, Glenn och Kajsa, i torsdags städade jag upp i kaouset hemma. Hade lyckats göra min lägenhet ovanligt rörig. Hade Lena och John över förra helgen och vi festade som om vi vore en hel armé.
 
Jag har så många saker jag borde göra men inte gör just nu att jag får svårt att andas av själva tanken.
Borde väl eg bara börja med nått, men hela dan har gått åt att tänka den tanken. Har bara resulterat i att jag gått och lagt mig i sängen och stirrat upp i taket.