0

Båt

Sitter här för mig själv. Det är söndag. Om 11 timmar måste jag vara på jobbet och ha ett telefonmöte.
Lyssnar på opera och en massa annan ny musik jag fick av Bogo idag, alla ljusslingor lyser. Har installerat en ljusslinga som går på batterier i badrummet också. Var på stan en kortis och shoppade med Olle. Köpte några klänningar och en kjol. Jag gillar klänningar.
 
Var på kyssning fredag-lördag. Det var kul. Roligare än vad jag trodde faktiskt. Var trevligt att träffa en massa bra människor och bara lalla runt och vara berusad. Många möten och diskutioner som kommer att roa mig ett tag. Håller på och jobbar med bilder. Men det är ju lite men än 500. De ska skiktas ner, tror det landar på typ 150 när jag är klar med det. Sen ska de fixas med lite snabbt. Kör den genom LR och tar sen och genererar ett webbgalleri.
Men en preview kan jag ju bjuda på. :)
 

Kim är väldigt hardcore

Och Clara igång.

Dessa delade jag hytt med. Vi hade alla glasögon vilket var awesome.

Dagen efter så såg det väl lite sådär ut utanför festhytten.

Innuti så det detso bättre ut.

Så har vi Emil som ser lurig ut.

"no homo"

Den dagens partner in crime.

Det var som inne och ute samtidigt.
 
 
1

Hurtjana

Jag tror jag börjar bli lite hurtig. En hurtjana är på uppgång. Har under 2 veckors tid har jag prövat på grappling och squash. Gymmat på som vanligt. Spelat innebandy. Igår sprang jag i 50 minuter. Snabbt, på löpband. Det hade inte hänt för ett år sen. Det är jag nöjd över. Inte mycket av vad som händer nu i livet skulle ha hänt för ett år sen.
Titta! Jag har en muskel där!
Gud vad glad jag är att jag inte har kvar mitt gamla liv.
 
Idag har jag vart på KBT-gruppen för folk med sömnsvårigheter. Det är intressant. Det roligaste är den delen då vi får ha en diskution utan sjuksköterskan och psykoterapeften. Alla är galna och normala, på samma gång.
Det bästa med KBT är att jag faktiskt lärt mig nya sätt att kunna somna på. Har fortfarande problem ibland, men de är lättare att hantera.
 
Hade velat fritzla honom. Låsa in honom i källarförådet när jag var på jobbet. Sen släppa ut honom när jag kom hem på eftermiddagen. Hade vart kul. Vi gjorde en awesome räksoppa i helgen. På riktigt, enligt konstens alla regler.
 
Imorgon ska jag visst på kryssning. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på, gillar inte kryssningar. Men försöker gå utanför min comfortzone lite oftare. Kan nog bli intressant. En massa bra folk jag tycker om som ska med, och lite dåligt folk jag gärna hade puttat ombord. :P Men de bra väger upp de dåliga alla gånger. Tar med mig kameran så jag kommer har nått att sysselsätta mig med.
 
Är sjukt trött idag. Var en hektiskt vecka, en massa på jobbet. Haft nått för mig varje kväll. Igår fick jag besök så det blev sent i säng och ja, i helgen sovs det för lite också. Men det är ok. Kroppen fixar mer än vad man tror har fått lära mig i KBTn. Sömnen kompenserar upp natten efter genom att sova lite djupare längre.
 
Så gonatt typ.