0

Fångad

Idag har jag gjort original till webbvaror, typ hela dagen. Kopiera, klistra in om och om igen och igen.
Var tvingad att stanna en natt till här ute, är inte så nöjd över det. Jag vill komma hem. Hade inte planerat att vara borta så länge. Har inte packat för så här många dagar.
Vi har ätit en sån massa undermålig föda att jag får gå på detox efter detta. McDonald till kvällsmat, det är ju grisföda för fyllan. Jag är hungrig nu igen. Det är ingen bra mat att hålla sig mätt på.
 
Har precis vart nere och badat. Har lekt en massa, tävlat mot grabbarna från Jönköping. Det är kul att leka i vattnet. Så nu är jag neanderthaltrött.
 
Gud vad jag gnäller för övrigt.
 
Men det har inte varit en fantastiskt dag. Var så arg och frustrerad att jag sparkade sönder min sko.
Lagande den med silvertejp. Ser ut som jag vart på festival.
 
Men butiken blir bra. Det är väldigt mycket lättare att hitta, mycket fräschare, ljusare och allmänt bättre.
Det måste vi ändå ge Kollo och alla i projektet. Projektet i sig suger, men slutprodukten blir bra.
 
16

Skitdag

Den här veckan är jag ute i Åkerberga och jobbar, vi håller på och etablerar ett nytt butikskoncept och jag är med i den etebleringsgruppen som skyltansvarig.
Igår gick det ganska bra. Hade en massa tekniska problem, jobbar med en 4G dogel, med en VPN-tunnel mot servern på HK och den i Linköping. Det gick sådär. Den förbannade dongel krachade lite som den kände för. Fick dock ett tips från Skåne. Kyl den. Så jag har plockat saker från frysen och lagt dongel på, och då funkade faktiskt bättre.
 
Så tekniken har jag gjort mig arg så arg. Så mycket tid jag har suttit och bara tittat på den förbannade burken. Ja, datorn är inge vidare heller. Det är samuels gamla dator. Den har väl en 3-4 år på nacken, halvdant med ram och är bara allmänt inte så pigg. Öppna stora filer i InDesing.. ja, vänta, jag ska bara crasha och under tiden se till att allt annat funkar sjukt segt. Det är datorns melodi.
 
Har varit uppgiven över hur oklart är allt. Hur det dyker upp nya saker att göra som alltid är viktigare än någonting annat.
Det går framåt dock, det är värt att nämna, det produceras butiksmaterial för blotta livet, tryckeriet är sysselsatt. Men jag hinner ju inte. Sen ska det göras kreativa kommiunikativa lösningar också, de tar tid.
Titta, en Jana i arbetskläder, jag ser hård ut.
Bor ute i Åkersberga, på Runö kursgård. Här har jag vart på släkträff förr, samt vart här när jag gick på Runö folkhögskola inne i stockholm.
De har en swimingpool och ett gym. Igår var jag och badade för mig själv. Var harmoniskt att simma fram och tillbaka till flummig mysik och blått ljus.
Idag har jag prövat gymmet. Sprang lite för snabbt, fick astma. Det var irriterade. Det är så skönt att jag har mediciner mot det.
Det var kallt på morgonen. Detta är från insidan av bilen.
 
Hoppas att jag blir typ klar imorgon. Så att jag kan vara ledig några dagar. Vill åka till örebro ett slag, morfar har 90-årskalas på riktigt nu och så vill jag träffa Bogo. Behöver dock lite tid i stockholm också. Känner att jag inte vart i stockholm så mycket senaste tiden.
 
Nu sitter jag här på sängen på mitt hotellrum. Trött i allt. Lätt ångest. Känns väldigt ensamt.
 
0

Idag har jag varit manisk

Städat i källaren, lekt kung-fu med cellplast, vart på kistamässan och fått en massa massa mat och godis, pratat med en massssa säljare.
På bilden är vi en moter med LED-belysning. De hade olika prylar för att visa hur bra deras lampor färgåtergav grejerna.
Så har vi vart på 5D bio. Det var coolt.
Käkade mig näst intill kräkmätt på en indier vid skanstull som kvällsavslutning.
Jag är trött trött nu. En manisk Jana drar en väldigt massa energi.