0

On ´n off

Det är skummt det där med jobb. Det är aldrig så att det ligger jämt utportionerat utan allt ska ske på samma dag.
Har haft en lugn vecka innan denna veckan. En sån vecka med tummen långt upp i röven. En värdelös vecka.
Men sen kom denna veckan och saker och ting händer.

Har ju börjar på en teckning och måleri kurs. Det är ABF som håller i den. Läraren är trevlig och kompetent och de 5 övriga är vad man kan vänta sig av ABF. Vi blandade färg senast. Blanda färg är nått jag alltid vart bra på. Så det var inga problem.
Har jobbat med DVD-menyn till dokumentärefilmen om Falköping Hardcore. Det som borde ha vart ett litet jobb på några timmar har blivit en stor livsform som har slukat dagar. Jag är snäll och ställer upp i princip gratis. Man får ställa upp för vänner. Det blir ju ändå så granska bra tillsist.
Igår plåtade jag åt Byggmax igen. Denna gången var det bilder på en träexpert. Ut i skogen skulle vi, john gjorde intevjuvn. Nu väntar jag på att BM ska bestämma sig för vilka bilder de vill använda. Gjorde ett webbgalleri med 30 utvalda. Det var roligt att plåta. Träexperten hade bra humor och var lätt att jobb med.


Ska åka till Örebro idag. Förutsatt att SJ har fått fart på alla spår och tåg. Var några månader sen sist nu. Bror kommer nämligen hem från Oslo denne helg.
Hoppas det blir  nån trevlig fest eller så.