0

Veckorsummering

Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Har egentligen ingenting jag vill. Och vill jag nått är det förmodligen att gnälla på nått. Och det tänkte jag försöka undvika. 
Har haft ytterligare en söndag i ensamhet. Planerna ställdes in pga bakfylla på annat håll.
Så jag har damusugit, rensat avlopp och diskat. Sånt där vuxet, tråkigt måste.
Igår hjälpte jag John att flytt till sin nya lägenhet. Då den nya låg 300 meter från den gamla var det bara att bära över saker. 
Fast vi drack mest öl. Satt och gottade oss på en vindstilla, solbelyst innegårdsbalkong och drack öl. Det var nice. Sen fortsatte kvällen, vi shottade whisky och drog ut och spelade biljard och dart. Vi sög på bägge.
Veckan har vart tung. Orken har lyst med sin frånvaro. Försöker göra nått åt det. Har börjar lyssna på nån skiva mot ångest och panik. Den gör att jag somnar, vilket är bra.
Min diskmaskin har gått sönder igen. ska muta Adham med mat och se om han kan fixa det. Annars köper jag väl en ny. Skitmaskiner att gå sönder.
 
Körde hårt på gymmet i veckan. Hade sån träningsvärk att jag inte kunde räta ut armarna. Det är gött.
FIck hem den nya svamplampan i veckan. Jag gillar ju lampor och svampar. Så varför inte kombinera?
 
Kom inte ihåg om jag lade upp en länk till samlingsgalleriet jag gjort med bilder på övergivna industrier och platser i stockholm.
När nån nyfiken går det utmärkt att kolla in Stockholm in decay.
 
Börjar bli dags att fotografera lite igen. Har inte plåtat så mycket privat senaste tiden. Fotograferat en massa platschefsporträtt på jobbet men det är ju inte det jag drömmer om att göra.
Ska ta med kameran till Amsterdam och hoppas att staden bjuder på bra fototillfällen. Om en vecka är jag där. :)
 
 
Avslutar med ett ondeskefyllt porträtt. Jag känner mig ond ibland. Fast oftast är jag snäll. Det är farligt att vara för snäll.