0

Sökt Berghsutbildningen nu

Skickade in ansökan till en kvällskurs på Berghs. Grafisk design och kommunikation.
Kan ju vara kul att plugga lite. BM står för den finansiella biten. Jag för nästan alla min fritid. Jag gillar ju att plugga. Är bara att kolla in mitt CV / studieskulderna.

Har fortfarande ingenstans att bo. Har lagt ett bud på ett hem i Svedmyra men 1,45 miljoner var inte nog tyckte hon visst. Väntar och ser. Hatar stockholms bomarkand.
Har iaf 4 veckor på mig innan jag är bostadslös. Det är ju ganska lång tid.. Är van liksom.

Har lyssnat manisk på låten White rabbit i olika tappningar i 3 dagar nu. Nästan bara den låten. Får inte nog. Om och om igen. Borde tröttna på torsdag nångång.

Idag har jag gjort tacopaj. Vegetarisk med min egen kryddblandning. Blandade t o m i ordning egen cream frasie, i det kändaste receptet är det arlas paprik/chili CF. Bara att slänga i typ de saker som står på förpackningen så sparar man hela 5 spänn och sliper lite tillsatser. (husmorstips).

Har gjort klart Kattivalbilderna. Jag blir en sämre fotograf efter sådär 5 öl tror jag. Eller latare.

Har även pillat till och slängt ut bilderna från Johans 30-årssurpriseparty.
Tog lite bilder på Open Art när jag var i Örebro, tänkte att Lars på konsthallen kan bli glad om han får några.
Får se till att försöka nässla mig in så jag kan jobba med OA nästa år igen. Var roligt och jobbigt vill jag minnas. Att ta ut konsten i det offentligen rummet är ju fantastiskt. Att det ligger några få eldsjälar bakom kan man inte alltid tro. Pengar finns det ju inte gott om.


Allt detta är borta nu. En öppen yta. Snart står det väl ett bostadsrättshus på platsen med lägenheter á 5 miljoner.