0

Jana har skaffat sig ett bo

Idag vann jag en budgivning.
Det är en 2a på 58kmv i Bagis. Fint hus, nära skogen. Jag gillar skogen. Balkong i soligt läge med en fin ek framför, övre plan. Stort kök, stort vardagsrum, stort sovrum, stort badrum. Bra med förvaring. Badkar. Inga laminatgolv och lugna grannar.
Skrev på papper nyss.

Hittade en gammal bild på en snigel. Letade eg efter bilder jag kan terja. Känner att jag vill försöka och se om jag kan åstakomma nått fint fabulerat. Men istället blev det denna trädgårdsparasit.

Same same men billigt. Så skrev vi. Sen köpte vi en bild på en same.
Och jävlar vilket liv det blev. Jag tycker detta är fantastiskt roligt. Folk tar och gör en höna av en fjäder. Det är en ORDVITS ffs.
Ni kan läsa HÄR på DM och HÄR NSD.
Fattar inte ens hur nån kan tro att bilden är snodd och att varken samen eller fotografen vet nått. Självklart har bilden köpts in och samen tillfrågats, allt enligt konstens regler. Allt annat är ju straffbart och korkat.
Som tur är så har de flesta humor och ser det lustiga i annonsen, har inte hört några klagomål från Göteborg direkt. :)
0

Designa webb

Ägnade hela helgen åt att design webb, och det var roligt.
Borderless behövde hjälp med en webbdesign så jag gjorde en. De har inte fixat med all kodning ännu, jag kodar för långsamt för det ska vara effektivt.
Det blir hursom en fin sida med bra innehåll. Korven, Charlie och John skrev texter så det glödde.
Jag har varit väldigt upptagen senaste veckan faktiskt. Men det är okej.

Just nu är onekligen den mest intressanta bloggen den om Terjade foton. Det finns ingen hejd på hur kul jag tycker att det är.

Detdär med boende går inte så bra. Har bara några veckor kvar innan jag behöver flytta. Jag måste hinna köpa nått innan dess. Plan 2 är att bo hos korven ett tag, men det är inte direkt en jättestor lägenhet han har.


Ytterligare en bild från platsen som rivs.

0

Gamla byggnader

Jana gillar gamla byggnader, byggnader i förfall. Tiden gör intressanta saker med byggnader.
Byggnader som slutats användas och sen bara stått är bäst, men mycket sällsynt. Byggnader som slutat användas och sen står och väntar på att rivas, rörda av klottrare och plundrare är också bra.
Gamla fabriker eller kanske kontorshus. Det är bra grejer.Jana fotograferar övergivna byggnader

Jana fotograferar övergivna byggnader
Jana fotograferar övergivna byggnader
Jana fotograferar övergivna byggnader
Så, detta var några till av bilderna jag tog i söndags. Söker ständigt nya rivningsobjekt, tips mottages tacksamt. Stockholmsområdet med fördel.

Idag har jag fotograferat 4 platschefer, partille, hisingsbacka, falkenberg och kållared. Det gick bra, flög ner i morse.

Just nu sitter och och väntar på feedback från Borderless, försöker i ren panik ta fram en loggo, de har bråttom med det nämligen. Men det blir nog bra.

Gud, så måste man äta kvällsmat oxå...