0

Livet

Ytterligare en vecka har passerat av livet. Större missöden har undviks.
Jag har som vanligt jobbat. Fotograferat en del och tuschat en massa. Gjort en massa grafik, producerat reklamblad och stått i. Har känts ganska så poänglöst. Inte uppfattats så viktigt i skuggan av livet. Så är det inte så kul att göra saker som inte uppskattas.
Behöver nog tuscha lite folk till zombies eller nått. Bara göra nått estetiskt som inte måste vara på ett visst sätt. Få jobba fritt efter eget huvud. Få tillbaka glädjen i att fotografera och bygga grafik. Ska för sig snart börja en fotokurs på Fotografiska, hoppas det ger lite av glöden tillbaka.

Tog mitt preimärdopp förra veckan. Olle kom hit och vi knallade ner till sjön. Det var en episk temperatur. Ska försöka bada imorgon med Lina.

Gjorde ett jobb förra veckan också. Fotograferade min tandläkare och personalen där igen. De hade blivit fler och lite äldre. Det gick bra. Är roligt att fotografera personalfoto. Och att få folk att bli snyggare på bild än vad de tror att de kan bli. Det gör mig glad.

Så har det gymmats också. Sist så orkade jag lyfta 10 kg tyngre än några gånger innan. Det är roligt att träna med John och Adham. De är människor jag tycker om och har väldigt kul med. Vi är PTs åt varandra.

I helgen så var det full rulle. På fredagen satt jag för sig hemma och chillade för mig själv. Var trött och skulle upp tidigt på lördagen för att paddla kajak.
så vid 9 tiden så var jag vid Kristineberg och kajakuthyrningsstället. Där hämtade jag, Lena, Simon och Ludde ut våra kajaker och paddlade iväg. Färden gick runt kungholmen. Kungholmen är en stor ö och när det blåser motvind är det ganska så tungt. Men det var kul. Ska försöka paddla igen nån gång.

Tvinga kvinnan på uthyrningstället att ta en bild. Hon var ingen vidare fotograf men det funkar bättre än ingen bild alls.

I söndag så var jag och Olle på IKEA. Köpte en säng och lite annat jag behöver nu när korven har snott alla grejer. Fick faktiskt hem sängen ganska nyss. Beställde med hemkörning. Så jag och budkillen bar denna koloss till 140 säng upp för trapporna, 3 hela våningar. Det var ett svettigt projekt. Men upp kom den jäveln. Nu står den på högkant i sovrummet och tittar argt på mig. Jag är för liten för att kunna handskas med detta åbäke själv. Hoppas Lina är på att hjälpa mig imorgon. Fick för ett erbjudade om hjälp. Budkillen smsade efter att han vart här och erbjöd mig hjälpt med sängen eller vad jag nu kunde behöva hjälp med. Gjorde kanske ett gott intryck? Eller så har de väldigt bra service på det företaget. :P

Igår efter träningen var jag på utomhusbio. De visade Sagan om rigen 1an ute i Rålis. Kom det, himlen öppnade sig, allt var blött, filmen var kul. Var en lustig klientel där. Alla hade hängt för mycket på internet och kunde alla dessa memes som kommit ur den filmen. Det var awesome. Jag gillar internetmemes.

Har degeaderat mitt fotograferade när jag lägger upp bilder tagna med instragram. Men det är ju en rolig bild. Det ÖSregnade verkligt då.