1

Hurtjana

Jag tror jag börjar bli lite hurtig. En hurtjana är på uppgång. Har under 2 veckors tid har jag prövat på grappling och squash. Gymmat på som vanligt. Spelat innebandy. Igår sprang jag i 50 minuter. Snabbt, på löpband. Det hade inte hänt för ett år sen. Det är jag nöjd över. Inte mycket av vad som händer nu i livet skulle ha hänt för ett år sen.
Titta! Jag har en muskel där!
Gud vad glad jag är att jag inte har kvar mitt gamla liv.
 
Idag har jag vart på KBT-gruppen för folk med sömnsvårigheter. Det är intressant. Det roligaste är den delen då vi får ha en diskution utan sjuksköterskan och psykoterapeften. Alla är galna och normala, på samma gång.
Det bästa med KBT är att jag faktiskt lärt mig nya sätt att kunna somna på. Har fortfarande problem ibland, men de är lättare att hantera.
 
Hade velat fritzla honom. Låsa in honom i källarförådet när jag var på jobbet. Sen släppa ut honom när jag kom hem på eftermiddagen. Hade vart kul. Vi gjorde en awesome räksoppa i helgen. På riktigt, enligt konstens alla regler.
 
Imorgon ska jag visst på kryssning. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på, gillar inte kryssningar. Men försöker gå utanför min comfortzone lite oftare. Kan nog bli intressant. En massa bra folk jag tycker om som ska med, och lite dåligt folk jag gärna hade puttat ombord. :P Men de bra väger upp de dåliga alla gånger. Tar med mig kameran så jag kommer har nått att sysselsätta mig med.
 
Är sjukt trött idag. Var en hektiskt vecka, en massa på jobbet. Haft nått för mig varje kväll. Igår fick jag besök så det blev sent i säng och ja, i helgen sovs det för lite också. Men det är ok. Kroppen fixar mer än vad man tror har fått lära mig i KBTn. Sömnen kompenserar upp natten efter genom att sova lite djupare längre.
 
Så gonatt typ.
 
1 Moniz:

Han påminner om nån när man ser så där lite, jag tror du vet vem.. ;)
Härligt att det går lite uppåt nu! Blir glad!
<3

Svar: Det har du faktiskt rätt i. Men IRL är de inte lika lika.
Jana Eriksson