0

Slappsöndag med stort S

 
Det är fan gött att bara få ligga på soffan idag. Slöbevaka vasaloppet och inte göra nått speciellt. Jag har vart coach åt en som kör Vasan, i detta nu har han kommit 4,7mil. Det går att livebevaka på vasaloppets hemsida. Har inte haft nån sån här dag på flera veckor. Kryssningar, besök, vänner, träning, jobb. Kommit hem innan 10 en kväll den här veckan.
Idag är planen att jag ska damsuga, plocka undan lite, ev gå en prommenad, borde köpa skor men jag är inte så sugen att trängas med en massa shoppingstinna konsumstionskåta kvinnor. Dock så är mina skor redo för grovsoporna.
 
Igår firade vi att John fyllt år. Började dock dagen med att kika förbi ett södercafé där min väg Peter Asp ställde ut sina foton från filipinerna. Det var bra bilder.
Handlade föda och hängde hos John, det kom förbi folk. Sen drog vi ut på krogen, Marie leveau. Gillar inte det stället. Det luktar funky samt att de alltid spelar så vansinnigt kass musik. Vid 2 var jag så feedup med nonsens minimal att jag sket i det och åkte hem.
 
Jag längar efter våren. Jag är så trött på snö nu. Förbannade växthuseffekt att rubba vädret. Skit att vi här i norr får kallare vintrar och mer snö som biverkning..
Vi har bokat en resa till Amsterdam, jag är pepp, tycker att det ska bli april redan nu. Ja, vi skiter i mars.
 
jaja, nu ska jag försätta med min ickedag.